CHELLO-LIMONCELLO LOGO BEELDLOGO zwart

Hoe maak je de lekkerste Amalfi Mule Cocktail?

Amalfi Mule Cocktail recept

Allereerst is de Amalfi Mule Cocktail een heerlijk cocktail die afkomstig is uit de Italiaanse stad Amalfi, gelegen aan de kust van de Golf van Napels. Je kent deze cocktail misschien ook als de “Chello Classico”. Deze cocktail is gemaakt met Chello Limoncello, limoen, munt en ginger beer en wordt geserveerd in een klassiek Chello Cocktailglas. Het unieke aan deze cocktail is de frisse smaak van limoen, die wordt gecombineerd met de pittige smaak van gemberbier en de stevige smaak van Chello Limoncello.

Amalfi Mule Cocktail

Ingrediënten:

Hoe maak je de Chello Amalfi Mule Cocktail?

Om te beginnen, vul je eerst het klassieke Chello Cocktailglas met de limoen. Druk de limoen met een stamper 5x aan en voeg vervolgens de munt toe. Voeg vervolgens de limoncello, ijsklonten en ginger beer toe. Vervolgens roer je alles goed door elkaar en garneer je de cocktail met een plakje limoen en wat verse munt en je Mule is klaar om geserveerd te worden.

De Mule is een perfecte cocktail voor een zomerse avond op het terras of tijdens een feestje met vrienden. De frisse limoensmaak zorgt voor een verkoelend effect, terwijl de pittige gemberbier en stevige limoncello ervoor zorgen dat je meteen in de feeststemming komt. Neem eens een kijkje op onze recepten pagina voor meer cocktail inspiratie. Laat je het shaken van limoncello cocktails liever aan de experts van Chello over? Neem dan een kijkje op onze events pagina en neem contact met ons op.