CHELLO-LIMONCELLO LOGO BEELDLOGO zwart

Wij shaken de lekkerste limoncello cocktails op jou locatie!

Onze cocktail service

Als trotse eigenaar van ons Chello Limoncello zijn we verheugd om onze passie voor heerlijke drankjes en cocktails te delen met iedereen die een onvergetelijke ervaring wil beleven op hun evenement. 

Onze prijswinnende limoncello is gemaakt van de beste citroenen uit Amalfi. Het is een drankje dat over de hele wereld geliefd is en bekend staat om zijn heldere en verfrissende smaak. Maar we wilden het niet bij alleen limoncello houden, we wilden nog meer geweldige drankjes maken en onze creativiteit laten zien.

Dus besloten we om Limoncello cocktails te creëren en deze te serveren op locatie. We wilden ervoor zorgen dat mensen hun favoriete drankjes konden krijgen terwijl ze genieten van een geweldig feest of evenement. Of het nu gaat om een huwelijksfeest, bedrijfsevenement of verjaardagsfeestje, we wilden de perfecte sfeer creëren met heerlijke cocktails. 

Wij zijn volledig mobiel,  hebben onze eigen glazen, de lekkerste limoncello en de leukste barkeepers in huis. Kortom, wij nemen al uw zorg uit hand en maken er een samen een onvergetelijk evenement van.  

Ons cocktail assortiment

We bieden een breed scala aan Limoncello-cocktails, van klassiekers zoals de Limoncello Spritz tot innovatieve drankjes zoals de Limoncello Margarita en de Limoncello Mojito. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en zorgen ervoor dat al onze cocktails perfect in balans zijn en een verfrissende en smakelijke smaakervaring bieden.

Het beste van alles is dat we onze cocktails shaken op locatie, waardoor we een extra dimensie toevoegen aan de hele ervaring. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, van het mengen van de drankjes tot het serveren van de gasten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten zich nergens zorgen over hoeven te maken en volledig kunnen genieten van hun evenement.

Dus als je op zoek bent naar een geweldig bedrijf dat heerlijke Limoncello-cocktails shaket op locatie, dan is Chello Limoncello de juiste partner. We zijn trots op wat we doen en willen onze passie voor cocktails delen met iedereen die een onvergetelijke ervaring wil beleven. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en boek nu jouw eigen Limoncello cocktailervaring!