CHELLO-LIMONCELLO LOGO BEELDLOGO zwart

Limoncello Cocktails

Opzoek naar de lekkerste limoncello cocktails?

Wij combineren smaken, fruit en dranken om te komen tot wat wij vandaag de dag kennen als: Chello Limoncello. Een unieke drank die zich voortdurend vernieuwt en op zoek is naar de perfecte combinatie van smaak, kleur en Italiaanse passie in elk van zijn cocktails. Welke vind jij het lekkerst? Deel jouw favoriete cocktail op onze Instagram via #ChelloLimoncello!

Chello Classico

Citroen en gember is een klassieke combinatie die bij iedereen in de smaak valt. Wij zijn nog nooit iemand tegengekomen die niet razend enthousiast is over deze mix. Vul het glas met 45ml Chello Limoncello, ijs, Ginger Beer en garneer met een citroentje.

Chello Red Spritz

De Chello Red Spritz is een exclusief fruitig genietertje. Vul het glas met 30 ml Chello Limoncello, ijs, 75 ml Prosseco of Champagne en een klein schuitje bruiswater. Doe vervolgens een grote eetlepel rood zomerfruit in je glas en roer voorzicht door.

Chello limoncello cocktail

Chello Roman Mule

De Chello Kentucky Mule is de krachtpatser onder de limoncello cocktails. Met 45 ml Chello Limoncello en 30 ml Whiskey is dit alles behalve een laffe cocktail. Vul aan met Ginger Beer, sap van een halve limoen en veel ijs. Garneer met een partje limoen. Pas op, drink met mate(n).

Chello Cab

De Chello Cab is een cocktail zoals het ooit was bedoeld: fris, zoet en lekker zomers. In deze cocktail zit 30 ml Chello Limoncello, 30 ml Gin, citroensap, ijs, Sprite, takje munt en een schijfje citroen. Zoek een lekker plekje uit in de zon en geniet met je beste vrienden.

Chello Mojito

De Chello Mojito is de Italiaanse variant op de klassieke Mojito. Knijp 3 partjes limoen uit en leg de partjes in het glas, voeg 45 ml Chello Limoncello toe, 8 blaadjes munt en 1 eetlepel suiker. Roer 30 seconde door, vul het glas met crushed ice en een klein beetje bruiswater.

Chello Tonico

De Chello Tonico is een drankje dat niet mag ontbreken op een feestje. Til je feest of partij naar een hoger level met deze simpele, maar super lekkere cocktail. Vul je glas met ijs, 45 ml Chello Limoncello en een zachte premium Tonic. Garneer met een schijfje sinaasappel.